Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Attack on Titan: Humanity in Chains Türkçe yama

07.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Attack on Titan: Humanity in Chains. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Attack on Titan: Humanity in Chains (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Attack on Titan: Humanity in Chains, Hajime Isayamın Attack on Titan adlı mangasına dayanan bir oyundur. Oyunun yapımcılığını Zero Escape: Virtues Last Reward ve Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors gibi oyunlarla tanınan Spike Chunsoft stüdyosu üstleniyor.

İndirme sayısı:
9724
Yayın yılı:
2014





Attack on Titan: Humanity in Chains oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Attack on Titan: Humanity in Chains dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Attack on Titan: Humanity in Chains klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Attack on Titan: Humanity in Chains ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Attack on Titan: Humanity in Chains oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Attack on Titan: Humanity in Chains içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Attack on Titan: Wings of Freedom PC, PS3, PS4, Xbox One ve PSVde yayınlanan Attack on Titan (jap.
Humanity, Tetris Effect veya Rez Infinite gibi yapımlarla tanınan Japon stüdyo Enhance ve Tha arasındaki işbirliğinin sonucudur.
Attack on Titan 2: Future Coordinates, Spike Chunsoft tarafından geliştirilen ve Hajime Isayama tarafından yazılan popüler manga Attack on Titana dayanan aksiyon oyunları serisinin ikinci girişidir.
Attack on Titan 2: Final Battle, tanınmış anime serisinin bir uyarlaması olan Attack on Titan 2nin tam sürümüdür.
PC, PS4 vb. için Titana Saldırı (Avrupada A.O.T. 2 olarak da bilinir), 2016 yılında çıkan Attack on Titan: Wings of Freedom oyununun devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle