Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Invincible Türkçe yama

04.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Invincible. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni The Invincible (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Yenilmez, Stanislaw Lemin aynı isimli romanının uyarlaması olan birinci şahıs retrofütüristik gerilim filmidir. Oyun, daha önce Cyberpunk 2077, The Witcher 3 ve Dying Light gibi oyunlar üzerinde çalışan geliştiricileri içeren yeni kurulan Starward Industries stüdyosunun sorumluluğundadır.

İndirme sayısı:
10302
Yayın yılı:
2023





The Invincible oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Invincible dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Invincible klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Invincible ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Invincible oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Invincible içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dying Light 2: Bloody Ties, Dying Light 2: Stay Humanın ilk resmi hikaye genişlemesi, kıyamet sonrası açık bir dünyada geçen 2022 hayatta kalma aksiyon oyunu.
Dying Light: Bad Blood for PC, Polonyalı Techland tarafından 2015 yılında geliştirilen, zombi istilasına uğramış açık dünya oyununun bağımsız bir genişletmesidir.
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, 2020de yayınlanan ve Cyberpunk 2077 başlıklı RPGnin ilk büyük genişlemesidir.
Green Hell, üyeleri Dying Light ve Dead Island gibi oyunlar üzerinde çalışan Polonyalı bağımsız bir stüdyo Creepy jar tarafından yapılan bir hayatta kalma oyunudur.
PC, PS4 vb. için Dying Light, Polonyalı stüdyo Techland tarafından yaratılmış bir açık dünya hayatta kalma korku aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle