Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dying Light 2: Bloody Ties Türkçe yama

04.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dying Light 2: Bloody Ties. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dying Light 2: Bloody Ties (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Dying Light 2: Bloody Ties, Dying Light 2: Stay Humanın ilk resmi hikaye genişlemesi, kıyamet sonrası açık bir dünyada geçen 2022 hayatta kalma aksiyon oyunu.

İndirme sayısı:
8041
Yayın yılı:
2022





Dying Light 2: Bloody Ties oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dying Light 2: Bloody Ties dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dying Light 2: Bloody Ties klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dying Light 2: Bloody Ties ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dying Light 2: Bloody Ties oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dying Light 2: Bloody Ties içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Suffering: Ties That Bind, orijinali her şekilde aşan benzersiz bir Amerikan aksiyon-korku deneyimidir.
Rise of the Tomb Raider: Blood Ties for PC, PS4 ve XONE, tüm büyük platformlarda yayınlanan Rise of the Tomb Raiderın bir genişletmesidir.
Dying Light: Bad Blood for PC, Polonyalı Techland tarafından 2015 yılında geliştirilen, zombi istilasına uğramış açık dünya oyununun bağımsız bir genişletmesidir.
DYING: 1983, bir korku macera oyunu ve Ocak 2018de piyasaya sürülen DYING: Rebornun devamı niteliğindedir.
PC, PS4 vb. için Dying Light, Polonyalı stüdyo Techland tarafından yaratılmış bir açık dünya hayatta kalma korku aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle