Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dying Light Türkçe yama

11.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dying Light. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dying Light (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
PC, PS4 vb. için Dying Light, Polonyalı stüdyo Techland tarafından yaratılmış bir açık dünya hayatta kalma korku aksiyon oyunudur. Dead Island, önceki çalışmaları ve Mirrors Edgein tuhaf bir karışımı.

İndirme sayısı:
8495
Yayın yılı:
2023





Dying Light oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dying Light dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dying Light klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dying Light ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dying Light oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dying Light içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dying Light 2: Bloody Ties, Dying Light 2: Stay Humanın ilk resmi hikaye genişlemesi, kıyamet sonrası açık bir dünyada geçen 2022 hayatta kalma aksiyon oyunu.
Dying Light: Bad Blood for PC, Polonyalı Techland tarafından 2015 yılında geliştirilen, zombi istilasına uğramış açık dünya oyununun bağımsız bir genişletmesidir.
Cute Things Dying Violently, X360 ve PCde piyasaya sürüldü, ApathyWorksün yalnızca Alex Jordan tarafından yönetilen ikinci oyunu.
DYING: 1983, bir korku macera oyunu ve Ocak 2018de piyasaya sürülen DYING: Rebornun devamı niteliğindedir.
Green Hell, üyeleri Dying Light ve Dead Island gibi oyunlar üzerinde çalışan Polonyalı bağımsız bir stüdyo Creepy jar tarafından yapılan bir hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle