Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cute Things Dying Violently Türkçe yama

18.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Cute Things Dying Violently. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HELLFiRE.

Oyun için türkçe yama metni Cute Things Dying Violently (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Cute Things Dying Violently, X360 ve PCde piyasaya sürüldü, ApathyWorksün yalnızca Alex Jordan tarafından yönetilen ikinci oyunu. Bu sefer geliştirici, platform öğeleriyle mantıklı bir oyun oluşturmaya karar verdi.

İndirme sayısı:
9785
Yayın yılı:
2011





Cute Things Dying Violently oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cute Things Dying Violently dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cute Things Dying Violently klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cute Things Dying Violently ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cute Things Dying Violently oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cute Things Dying Violently içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stranger Things, iOS ve Android için tasarlanmış mantıksal öğelere sahip bir RPGdir.
Stranger Things: The Game for AND ve iOS, aynı zamanda prodüksiyonun yayıncısı olan Netflixin Stranger Things serisinin ikinci sezonu için tanıtım amaçlı bir mobil oyundur.
DYING: 1983, bir korku macera oyunu ve Ocak 2018de piyasaya sürülen DYING: Rebornun devamı niteliğindedir.
Elinizin altında 100den fazla sevimli ve ürkütücü eşya ile mükemmel yaratığı oluşturmak için daha da fazla güce ve esnekliğe sahipsiniz.
TOW hızlı tempolu bir RC yarış oyunudur. Oyuncu, devasa bir Art deco florida konağının içinde ve dışında birden fazla yol üzerinde RC arabalarla oynayacak.
Yorumlar
Yorum ekle