Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spore: Creepy & Cute Parts Pack Türkçe yama

13.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Spore: Creepy & Cute Parts Pack. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PiZZA.

Oyun için türkçe yama metni Spore: Creepy & Cute Parts Pack (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
Elinizin altında 100den fazla sevimli ve ürkütücü eşya ile mükemmel yaratığı oluşturmak için daha da fazla güce ve esnekliğe sahipsiniz. Kötü ağızları, yumrulu gözleri ve dikenli plakaları olan grotesk yaratıklar yaratın ya da büyük vuruşlu kirpikler, sevimli pençeler ve sevimli detaylarla sevimli olun.

İndirme sayısı:
10070
Yayın yılı:
2008





Spore: Creepy & Cute Parts Pack oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spore: Creepy & Cute Parts Pack dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spore: Creepy & Cute Parts Pack klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spore: Creepy & Cute Parts Pack ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spore: Creepy & Cute Parts Pack oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spore: Creepy & Cute Parts Pack içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Creepy Tale, Grimm Brothersın masallarından esinlenilmiş, karanlık bir atmosferde tutulan macera oyunu unsurlarına sahip kısa bir platform oyunudur.
SporeCreature Keeper, oyuncuların kendi kişisel yarattıkları yaratıkları beslediği, eğittiği ve oynadığı bağımsız bir PC oyunudur.
Cute Things Dying Violently, X360 ve PCde piyasaya sürüldü, ApathyWorksün yalnızca Alex Jordan tarafından yönetilen ikinci oyunu.
Will Wright, PC oyun endüstrisindeki en önemli karakterlerden biridir.
Spare Parts, kendilerini garip bir gezegende çöplerle birlikte terk edilmiş bulan cesur robotlar Mar-T ve Chipin hikayesini anlatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle