Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stranger Things: Puzzle Tales Türkçe yama

16.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stranger Things: Puzzle Tales. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama TFT.

Oyun için türkçe yama metni Stranger Things: Puzzle Tales (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Stranger Things, iOS ve Android için tasarlanmış mantıksal öğelere sahip bir RPGdir. Oyun, Netflix akış hizmeti tarafından üretilen popüler dizi Stranger Thingsin lisansına dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
10620
Yayın yılı:
2021





Stranger Things: Puzzle Tales oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stranger Things: Puzzle Tales dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stranger Things: Puzzle Tales klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stranger Things: Puzzle Tales ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stranger Things: Puzzle Tales oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stranger Things: Puzzle Tales içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stranger of Sword City Revisited for PSV, sıra tabanlı bir dövüş sistemi ve çekici, iki boyutlu görseller sunan tipik bir birinci şahıs zindan tarayıcısıdır.
Stranger Hakkında Oyun dünyası geleneksel bir fantezi tarzında yaratılmıştır.
Stranger of Sword City (PC, PSV vb. için Stranger In Alda ve Stranger of the Village of the Sword olarak da bilinir) karanlık bir fantezi, birinci şahıs jRPG zindan tarayıcısıdır.
Randez Vous With a Stranger, Rus grup Exe Softun bir dizi interaktif erotik oyununun ilkidir.
Stranger Things: The Game for AND ve iOS, aynı zamanda prodüksiyonun yayıncısı olan Netflixin Stranger Things serisinin ikinci sezonu için tanıtım amaçlı bir mobil oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle