Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rendezvous with a Stranger Girl Türkçe yama

14.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Rendezvous with a Stranger Girl. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Rendezvous with a Stranger Girl (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Randez Vous With a Stranger, Rus grup Exe Softun bir dizi interaktif erotik oyununun ilkidir. Muhtemelen her erkek bazen yeni bir kadınla çıkmak ister.

İndirme sayısı:
9659
Yayın yılı:
2001





Rendezvous with a Stranger Girl oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rendezvous with a Stranger Girl dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rendezvous with a Stranger Girl klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rendezvous with a Stranger Girl ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rendezvous with a Stranger Girl oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rendezvous with a Stranger Girl içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stranger of Sword City Revisited for PSV, sıra tabanlı bir dövüş sistemi ve çekici, iki boyutlu görseller sunan tipik bir birinci şahıs zindan tarayıcısıdır.
Stranger Things, iOS ve Android için tasarlanmış mantıksal öğelere sahip bir RPGdir.
Stranger Hakkında Oyun dünyası geleneksel bir fantezi tarzında yaratılmıştır.
Stranger of Sword City (PC, PSV vb. için Stranger In Alda ve Stranger of the Village of the Sword olarak da bilinir) karanlık bir fantezi, birinci şahıs jRPG zindan tarayıcısıdır.
Stranger Things: The Game for AND ve iOS, aynı zamanda prodüksiyonun yayıncısı olan Netflixin Stranger Things serisinin ikinci sezonu için tanıtım amaçlı bir mobil oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle