Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Türkçe yama

17.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, 2020de yayınlanan ve Cyberpunk 2077 başlıklı RPGnin ilk büyük genişlemesidir. Orijinalin yazarları CD Projekt Red Studio tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9767
Yayın yılı:
2023





Cyberpunk 2077: Phantom Liberty oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cyberpunk 2077: Phantom Liberty dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cyberpunk 2077: Phantom Liberty klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cyberpunk 2077: Phantom Liberty oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cyberpunk 2077: Phantom Liberty içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yakın gelecekte insanlar cehennemin gerçekten var olduğunu keşfettiler.
Sense: A Cyberpunk Ghost Story, bağımsız stüdyo Suzaku tarafından geliştirilen orijinal bir hayatta kalma korku macera oyunudur.
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for PC ve PS3, Grand Theft Auto IV için The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony dahil olmak üzere iki hikaye DLCsi setidir.
N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender Action, oyuncuların mekanı ziyaret eden müşterilerin geçmişini tanımak ve ruh hallerine uygun içecekler sunmak için bir barmen rolünü üstlendiği video oyunu serisinin
VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action, siberpunk bir şehirde çalışan bir barmen rolünü oynamamızı sağlayan sıra dışı bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle