Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hell: A Cyberpunk Thriller Türkçe yama

24.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Hell: A Cyberpunk Thriller. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hell: A Cyberpunk Thriller (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Yakın gelecekte insanlar cehennemin gerçekten var olduğunu keşfettiler. Tanrının Eli olarak bilinen Dünyayı yöneten örgüt, cehenneme giden yolları kontrol eder.

İndirme sayısı:
9765
Yayın yılı:
1994





Hell: A Cyberpunk Thriller oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hell: A Cyberpunk Thriller dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hell: A Cyberpunk Thriller klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hell: A Cyberpunk Thriller ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hell: A Cyberpunk Thriller oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hell: A Cyberpunk Thriller içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sense: A Cyberpunk Ghost Story, bağımsız stüdyo Suzaku tarafından geliştirilen orijinal bir hayatta kalma korku macera oyunudur.
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, 2020de yayınlanan ve Cyberpunk 2077 başlıklı RPGnin ilk büyük genişlemesidir.
MISSING: An Interactive Thriller for PC, iOS ve AND, 1990larda popüler olan FMV teknolojisini kullanan epizodik bir macera oyunudur.
VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action, siberpunk bir şehirde çalışan bir barmen rolünü oynamamızı sağlayan sıra dışı bir oyundur.
Cognition: An Erica Reed Thriller, erkek kardeşinin hayatını alan çözülmemiş bir seri katil vakasının peşini bırakmayan Boston merkezli bir FBI ajanı Erica Reedi takip eden tüyler ürpertici bir tıkla
Yorumlar
Yorum ekle