Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gremlins, Inc. Türkçe yama

26.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Gremlins, Inc.. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gremlins, Inc. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Tahta ve kart oyunları öğelerini birleştiren Gremlins, Inc., steampunk dünyasında geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Oyun, Letonyalı bir stüdyo olan Charlie Oscar tarafından, sıcak bir şekilde kabul edilen strateji oyunu Eador: Genesisin yaratıcısı Aleksiej Bukolew ile birlikte geliştirildi.

İndirme sayısı:
9143
Yayın yılı:
2016





Gremlins, Inc. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gremlins, Inc. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gremlins, Inc. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gremlins, Inc. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gremlins, Inc. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gremlins, Inc. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC Windowsta yayınlanan Spinnortality, siberpunk dünyasında geçen sıra tabanlı bir ekonomik strateji oyunudur.
Zafer ve Zafer: Napoleon, Napolyon savaşları sırasında geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Eador. Imperium, Eadorun bağımsız bir uzantısıdır. Büyük bir strateji ve sıra tabanlı bir taktik oyununun birleşimi olan ve RPG unsurlarıyla desteklenen Masters of the Broken World 2013te yayınlandı.
Masters of the Broken World, küresel, stratejik ve taktiksel üç oyun katmanını birleştiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Fantastik gerçekliklerde geçen Armello, dijital masa oyunu, kart oyunu ve sıra tabanlı strateji unsurlarını RPG unsurlarıyla birleştiren orijinal bir yapımdır.
Yorumlar
Yorum ekle