Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spinnortality Türkçe yama

03.11.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Spinnortality! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Spinnortality (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
PC Windowsta yayınlanan Spinnortality, siberpunk dünyasında geçen sıra tabanlı bir ekonomik strateji oyunudur. Oyun neredeyse tamamen James Patton tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10593
Yayın yılı:
2019





Spinnortality oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spinnortality dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spinnortality klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spinnortality ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spinnortality oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spinnortality içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Strategic Command 2 Patton Drives East bir genişleme paketidir ve çalışabilmesi için bilgisayarınızda Strategic Command 2 Blitzkriegin orijinal İngilizce Battlefront.
Into the Breach, orijinal bir bilim kurgu evreninde geçen 2B sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
PC, iOS vb. için Braveland, fantezi dünyasında geçen ve RPG öğeleriyle zenginleştirilmiş sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Pocket God vs. Desert Ashes, sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Bir fantezi dünyasında geçen oyun, iki evreni birleştiriyor ve bu da Desert Ashes ve popüler bir iOS oyunu olan Pocket Goddan
Tahta ve kart oyunları öğelerini birleştiren Gremlins, Inc., steampunk dünyasında geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle