Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Into the Breach Türkçe yama

02.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Into the Breach. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Into the Breach (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Into the Breach, orijinal bir bilim kurgu evreninde geçen 2B sıra tabanlı bir strateji oyunudur. PCde mevcut olan oyun, 2012de PC / Windowsta piyasaya sürülen FTL: Faster Than Light adlı en çok satan oyunu yaratmasıyla da bilinen bağımsız bir stüdyo - Subset Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10515
Yayın yılı:
2018





Into the Breach oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Into the Breach dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Into the Breach klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Into the Breach ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Into the Breach oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Into the Breach içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trek: Resurgence, bilim kurgu evreninde geçen bir anlatı macera oyunudur.
SCP: Containment Breach Multiplayer, hayatta kalma korku unsurlarına sahip çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
FTL, roguelike benzeri bir uzay gemisi simülasyonudur. Amacı, galaksiyi keşfeden bir uzay gemisini çalıştırma atmosferini yeniden yaratmaktır (Firefly/Star Trek/BSG vb.
Breach, sizi başka hiçbir askeri oyunda mümkün olmayan yepyeni bir gerçek askeri taktikler seti olan Destruction Toolbox ile silahlandıran birinci şahıs çok oyunculu bir nişancı oyunudur.
Bazen her şey gerçekten tek bir kişiye iniyor. Başkanınızın ve ulusun güvenliği tamamen sizin omuzlarınızdadır.
Yorumlar
Yorum ekle