Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NCAA March Madness 07 Türkçe yama

19.04.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız NCAA March Madness 07. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Cerberus.

Oyun için türkçe yama metni NCAA March Madness 07 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
PS2 ve X360ta yayınlanan NCAA March Madness 07, EA Sports başlığı altında üretilen uzun vadeli spor oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
10102
Yayın yılı:
2007





NCAA March Madness 07 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NCAA March Madness 07 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NCAA March Madness 07 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NCAA March Madness 07 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NCAA March Madness 07 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NCAA March Madness 07 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS2 ve XBOXta yayınlanan NCAA March Madness 2005, National Collegiate Athletic Association tarafından lisanslanan akademik basketbol müsabakalarına odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır.
NCAA March Madness 2003, akademik basketbol müsabakalarının aslına uygun temsiline odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır.
Ürün Açıklaması Kolej takımınız için harareti hissedin ve NCAA® March Madness® 08 ile zaferden gelen övünme haklarını hissedin.
NCAA Basketball 10, NCAA hayranları için rafine edilmiş ve cilalanmış EA SPORTS™ basketbolunun en iyilerini size getiriyor.
NCAA March Madness 2002, National Collegiate Athletic Association tarafından PlayStation 2de lisanslanan bu spor oyunları serisinin ilk sürümüdür, çünkü önceki sürümler Sony cihazının ilk sürümünde
Yorumlar
Yorum ekle