Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NCAA March Madness 08 Türkçe yama

15.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, NCAA March Madness 08, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama FLG.

Oyun için türkçe yama metni NCAA March Madness 08 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Ürün Açıklaması Kolej takımınız için harareti hissedin ve NCAA® March Madness® 08 ile zaferden gelen övünme haklarını hissedin. Stratejik düşünün ve hücumunuzu yürütmek üzerinde tam kontrole sahip olduğunuz yeni bir özellik olan Dinamik Direk Kontrolü ile kusursuz bir şekilde çalışın.

İndirme sayısı:
8915
Yayın yılı:
2007





NCAA March Madness 08 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NCAA March Madness 08 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NCAA March Madness 08 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NCAA March Madness 08 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NCAA March Madness 08 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NCAA March Madness 08 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS2 ve XBOXta yayınlanan NCAA March Madness 2005, National Collegiate Athletic Association tarafından lisanslanan akademik basketbol müsabakalarına odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır.
NCAA March Madness 2003, akademik basketbol müsabakalarının aslına uygun temsiline odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır.
PS2 ve X360ta yayınlanan NCAA March Madness 07, EA Sports başlığı altında üretilen uzun vadeli spor oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
NCAA Football 11 ile otantik kolej futbolunun duygusunu her zamankinden daha fazla hissedin.
NCAA March Madness 2002, National Collegiate Athletic Association tarafından PlayStation 2de lisanslanan bu spor oyunları serisinin ilk sürümüdür, çünkü önceki sürümler Sony cihazının ilk sürümünde
Yorumlar
Yorum ekle