Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Halo: Spartan Assault Türkçe yama

08.03.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Halo: Spartan Assault. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EXTALiA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Halo: Spartan Assault (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Yalnızca Windows 8 ve Windows Phone 8 için mevcut olan Halo: Spartan Assault, franchise tarihinde ilk kez bir Halo video oyununu dokunmatik tabanlı cihazlara getiren yeni bir yukarıdan aşağıya aksiyon nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
10237
Yayın yılı:
2013





Halo: Spartan Assault oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Halo: Spartan Assault dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Halo: Spartan Assault klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Halo: Spartan Assault ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Halo: Spartan Assault oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Halo: Spartan Assault içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ödüllü Total War serisinin geliştiricileri Creative Assemblyden, kana susamış bir Spartalı savaşçı olarak hücumu yönetiyorsunuz.
Halo 5: Forge, Halo 5: Guardiansın PC sürümü için ücretsiz bir araçtır ve hayran yapımı seviyelerde oynamak için karmaşık harita düzenleyici ve çok oyunculu nişancı görevi görür.
Halo: Combat Evolved for PC ve XBX, uzaylılar ve insanlık arasındaki bir çatışmanın hikayesini anlatan fütüristik bir aksiyon oyunudur.
Halo: PC, iOS ve WP için Spartan Strike, 2013 Halo: Spartan Assaultun devamı niteliğindedir.
Destansı destan, son derece başarılı ve eleştirmenlerce beğenilen Halo serisinin büyük ölçüde beklenen devamı olan Halo® 3 ile devam ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle