Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spartan: Total Warrior Türkçe yama

23.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Spartan: Total Warrior! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Spartan: Total Warrior (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
Ödüllü Total War serisinin geliştiricileri Creative Assemblyden, kana susamış bir Spartalı savaşçı olarak hücumu yönetiyorsunuz. Korku ya da pişmanlık duymadan, Gladyatör ve Cesur Yüreki anımsatan destansı sinema savaşlarına alelacele atılacaksınız, sadece iki seçenek var: zafer ya da ölüm.

İndirme sayısı:
10669
Yayın yılı:
2005





Spartan: Total Warrior oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spartan: Total Warrior dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spartan: Total Warrior klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spartan: Total Warrior ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spartan: Total Warrior oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spartan: Total Warrior içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total War Saga: Troy, Creative Assembly stüdyosu tarafından geliştirilen Thrones of Britanniadan sonra Total War serisinin ikinci yan ürünü.
Gates of Troy, ödüllü Spartanın devamı niteliğinde. Gates of Troy, Truva Savaşlarını kapsayan ve oyuncunun Aşil ve Hector gibi güçlü kahramanların kontrolünü ele geçirmesine ve Truva Kapılarına
Medieval: Total War for PC, Creative Assembly tarafından oluşturulan popüler, ödüllü strateji oyunları serisinin devamıdır.
Halo: PC, iOS ve WP için Spartan Strike, 2013 Halo: Spartan Assaultun devamı niteliğindedir.
Yalnızca Windows 8 ve Windows Phone 8 için mevcut olan Halo: Spartan Assault, franchise tarihinde ilk kez bir Halo video oyununu dokunmatik tabanlı cihazlara getiren yeni bir yukarıdan aşağıya
Yorumlar
Yorum ekle