Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Halo: Spartan Strike Türkçe yama

16.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Halo: Spartan Strike. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DimitarSerg, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Halo: Spartan Strike (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Halo: PC, iOS ve WP için Spartan Strike, 2013 Halo: Spartan Assaultun devamı niteliğindedir. Her iki oyun da ana Halo serisinin yan ürünleridir. Oyun, Halo: The Master Chief Collection ile birlikte oluşturuldu ve Spartan Assault gibi, Greed Corp ve Gatling Gearsın yaratıcıları 343 Industries ve Vanguard Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8288
Yayın yılı:
2015





Halo: Spartan Strike oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Halo: Spartan Strike dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Halo: Spartan Strike klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Halo: Spartan Strike ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Halo: Spartan Strike oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Halo: Spartan Strike içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Halo Wars, efsanevi Halo® evrenine dayanan heyecan verici bir strateji oyunudur.
Halo Infinite, popüler Halo FPS serisinin altıncı bölümüdür. 2012den beri seriyi geliştiren 343 Industries tarafından geliştirilmiştir.
Destansı destan, son derece başarılı ve eleştirmenlerce beğenilen Halo serisinin büyük ölçüde beklenen devamı olan Halo® 3 ile devam ediyor.
Yalnızca Windows 8 ve Windows Phone 8 için mevcut olan Halo: Spartan Assault, franchise tarihinde ilk kez bir Halo video oyununu dokunmatik tabanlı cihazlara getiren yeni bir yukarıdan aşağıya
Awakening the Nightmare, Halo Wars 2 için PC ve XONEda yayınlanan bir genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle