Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Halo Wars Türkçe yama

29.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Halo Wars. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: s0m, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Halo Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Halo Wars, efsanevi Halo® evrenine dayanan heyecan verici bir strateji oyunudur. Kampanya modunda, insanlığı yok etmekle tehdit eden yabancı bir koalisyon olan Covenanta karşı ilk karşılaşmalarında tanıdık ve yeni UNSC birimleriyle birlikte UNSC savaş gemisi Spirit of Fireın ordularına komuta edin.

İndirme sayısı:
10517
Yayın yılı:
2009





Halo Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Halo Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Halo Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Halo Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Halo Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Halo Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Halo 5: Forge, Halo 5: Guardiansın PC sürümü için ücretsiz bir araçtır ve hayran yapımı seviyelerde oynamak için karmaşık harita düzenleyici ve çok oyunculu nişancı görevi görür.
Halo: PC, iOS ve WP için Spartan Strike, 2013 Halo: Spartan Assaultun devamı niteliğindedir.
Destansı destan, son derece başarılı ve eleştirmenlerce beğenilen Halo serisinin büyük ölçüde beklenen devamı olan Halo® 3 ile devam ediyor.
PC ve XONE için Halo Wars, Xbox 360 için yayınlanan 2009 gerçek zamanlı strateji oyunu Halo Warsın yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Awakening the Nightmare, Halo Wars 2 için PC ve XONEda yayınlanan bir genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle