Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Halo 3 Türkçe yama

11.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Halo 3! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Black Monks.

Oyun için türkçe yama metni Halo 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Destansı destan, son derece başarılı ve eleştirmenlerce beğenilen Halo serisinin büyük ölçüde beklenen devamı olan Halo® 3 ile devam ediyor.

İndirme sayısı:
9715
Yayın yılı:
2007





Halo 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Halo 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Halo 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Halo 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Halo 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Halo 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Halo Infinite, popüler Halo FPS serisinin altıncı bölümüdür. 2012den beri seriyi geliştiren 343 Industries tarafından geliştirilmiştir.
Halo 5: Forge, Halo 5: Guardiansın PC sürümü için ücretsiz bir araçtır ve hayran yapımı seviyelerde oynamak için karmaşık harita düzenleyici ve çok oyunculu nişancı görevi görür.
Halo: Combat Evolved for PC ve XBX, uzaylılar ve insanlık arasındaki bir çatışmanın hikayesini anlatan fütüristik bir aksiyon oyunudur.
Halo: PC, iOS ve WP için Spartan Strike, 2013 Halo: Spartan Assaultun devamı niteliğindedir.
Ünlü geliştirici Bungie tarafından Xbox 360 için özel olarak geliştirilen Halo: Reach, tüm zamanların en çok satan Xbox serisinin gişe rekorları kıran ön bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle