Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fatal Racing Türkçe yama

26.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fatal Racing. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Fatal Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Fatal Racing, Avrupa dışında Whiplash olarak da bilinen Gremlin Interactive stüdyosunun tamamen arcade yarış oyunudur. Uygun bir giriş hızı gerektiren hareketli tepeler veya devasa döngüler gibi engellerle dolu hayali pistlerde ölüme ve yaşam yarışına giren vicdansız bir sürücünün rolünü oynuyoruz.

İndirme sayısı:
8268
Yayın yılı:
1995





Fatal Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fatal Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fatal Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fatal Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fatal Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fatal Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FATAL FURY SAVAŞ ARŞİVLERİ CİLT. 2, SNKnın en popüler dövüş oyunu serilerinden FATAL FURYden 3 oyundan (bir diskte) oluşan bir koleksiyondur.
CSI: Fatal Conspiracy, birçok ülkede yayınlanan ünlü bir TV şovuna dayanan bir macera oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
Tüm dövüş oyunlarının büyükannesi, orijinal 1993 arcade oyunu Garou Densetsu Specialın benzersiz bir uyarlaması olan FATAL FURY SPECIAL™ ile burada.
Sword Art Online: Fatal Bullet, PC, PS4 ve XONEda bulunan bir bilim kurgu aksiyon RPGsidir.
Gerçek bir hikayeye dayanan bir korku macera oyunu olan Fatal Frame, doğaüstü ruhlar ve saf terörle dolu bir dünyaya daldıklarında kurbanlarını nefessiz bırakır.
Yorumlar
Yorum ekle