Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sword Art Online: Fatal Bullet Türkçe yama

12.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sword Art Online: Fatal Bullet, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Sword Art Online: Fatal Bullet (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Sword Art Online: Fatal Bullet, PC, PS4 ve XONEda bulunan bir bilim kurgu aksiyon RPGsidir. Oyun, i.a. üzerinde çalıştığı bilinen bir stüdyo olan Dimps tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10015
Yayın yılı:
2018





Sword Art Online: Fatal Bullet oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sword Art Online: Fatal Bullet dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sword Art Online: Fatal Bullet klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sword Art Online: Fatal Bullet ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sword Art Online: Fatal Bullet oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sword Art Online: Fatal Bullet içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve PSV için Accel World vs. Sword Art Online, Sword Art Online ve Accel Worlde dayalı bir aksiyon RPGsidir.
Sword Art Online: Lost Song, fantezi ve bilim kurgu unsurlarını birleştiren popüler Japon multimedya serisine dayanan bir aksiyon RPGsidir.
Sword Art Online: Integral Factor, Japon görsel romanları ve anime serilerinden popüler dünyada geçen bir 3D aksiyon RPG oyunudur.
Sword Art Online: Alicization Lycoris, Sword Art Online adlı popüler animeden bilinen evrende geçen aksiyonlu bir RPGdir.
Sword Art Online Son hatırlama, hafif romanlar, manga ve bir anime serisinden oluşan popüler franchisea dayanan bir Japon aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle