Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

CSI: Fatal Conspiracy Türkçe yama

09.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz CSI: Fatal Conspiracy! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PARADOX.

Oyun için türkçe yama metni CSI: Fatal Conspiracy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
CSI: Fatal Conspiracy, birçok ülkede yayınlanan ünlü bir TV şovuna dayanan bir macera oyunu serisinin başka bir bölümüdür. Oyun, macera oyunlarında (Puzzle Agent, Sam & Max) uzman olan Telltale Games Studio tarafından tasarlanmıştır.

İndirme sayısı:
9931
Yayın yılı:
2010





CSI: Fatal Conspiracy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) CSI: Fatal Conspiracy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales CSI: Fatal Conspiracy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama CSI: Fatal Conspiracy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


CSI: Fatal Conspiracy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve CSI: Fatal Conspiracy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FATAL FURY SAVAŞ ARŞİVLERİ CİLT. 2, SNKnın en popüler dövüş oyunu serilerinden FATAL FURYden 3 oyundan (bir diskte) oluşan bir koleksiyondur.
Sword Art Online: Fatal Bullet, PC, PS4 ve XONEda bulunan bir bilim kurgu aksiyon RPGsidir.
The Bradwell Conspiracy yakın gelecekte (yıl 2026) Stonehenge Müzesinde geçen birinci şahıs bir macera oyunudur.
Solidarity: Conspiracy Manager, Ulusal Görsel-İşitsel Sanatlar Enstitüsü, Gudejko Studio ve One2Tribe geliştirme stüdyosunun ortak girişimidir.
Gerçek bir hikayeye dayanan bir korku macera oyunu olan Fatal Frame, doğaüstü ruhlar ve saf terörle dolu bir dünyaya daldıklarında kurbanlarını nefessiz bırakır.
Yorumlar
Yorum ekle