Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Bradwell Conspiracy Türkçe yama

05.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Bradwell Conspiracy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Bradwell Conspiracy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
The Bradwell Conspiracy yakın gelecekte (yıl 2026) Stonehenge Müzesinde geçen birinci şahıs bir macera oyunudur. Oyunda, şirket tarafından düzenlenen bir partide meydana gelen bir patlamanın gizemini çözmeye çalışan Bradwell Electronics şirketinin bir çalışanını oynuyoruz.

İndirme sayısı:
10308
Yayın yılı:
2019





The Bradwell Conspiracy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Bradwell Conspiracy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Bradwell Conspiracy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Bradwell Conspiracy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Bradwell Conspiracy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Bradwell Conspiracy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
CSI: Fatal Conspiracy, birçok ülkede yayınlanan ünlü bir TV şovuna dayanan bir macera oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy, sıradan oyunlarda uzmanlaşmış MumboJumbo stüdyosunun bir başka yapımı.
Prison Break The Conspiracy, sizi Prison Break dünyasında daha önce hiç olmadığı kadar ileri götürür.
The Solitaire Conspiracy, popüler kart oyunu Solitairee (veya daha spesifik olarak Streets and Alleys adlı varyantına) dayanan bir oyundur.
Solidarity: Conspiracy Manager, Ulusal Görsel-İşitsel Sanatlar Enstitüsü, Gudejko Studio ve One2Tribe geliştirme stüdyosunun ortak girişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle