Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Solitaire Conspiracy Türkçe yama

28.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Solitaire Conspiracy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Solitaire Conspiracy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
The Solitaire Conspiracy, popüler kart oyunu Solitairee (veya daha spesifik olarak Streets and Alleys adlı varyantına) dayanan bir oyundur. İlginç bir şekilde oyun, Protego olarak bilinen dünyanın önde gelen istihbarat teşkilatını yeniden inşa etmeye çalışan bir kişinin rolünü oynadığımız bir hikaye kampanyası da sunuyor.

İndirme sayısı:
10152
Yayın yılı:
2020





The Solitaire Conspiracy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Solitaire Conspiracy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Solitaire Conspiracy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Solitaire Conspiracy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Solitaire Conspiracy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Solitaire Conspiracy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
CSI: Fatal Conspiracy, birçok ülkede yayınlanan ünlü bir TV şovuna dayanan bir macera oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
Rubicon: A Conspiracy of Silence, metin tabanlı bir hikayesi olan bir anlatı macera oyunudur.
iOS, AND ve tarayıcılar için Pyramid Solitaire Saga, Candy Crush Soda Saga, Blossom Blast Saga veya Farm Heroes Saga gibi oyunlarla tanınan King tarafından geliştirilen başka bir oyundur.
The Bradwell Conspiracy yakın gelecekte (yıl 2026) Stonehenge Müzesinde geçen birinci şahıs bir macera oyunudur.
Solidarity: Conspiracy Manager, Ulusal Görsel-İşitsel Sanatlar Enstitüsü, Gudejko Studio ve One2Tribe geliştirme stüdyosunun ortak girişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle