Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pyramid Solitaire Saga Türkçe yama

13.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Pyramid Solitaire Saga. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SKiD ROW.

Oyun için türkçe yama metni Pyramid Solitaire Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
iOS, AND ve tarayıcılar için Pyramid Solitaire Saga, Candy Crush Soda Saga, Blossom Blast Saga veya Farm Heroes Saga gibi oyunlarla tanınan King tarafından geliştirilen başka bir oyundur.

İndirme sayısı:
9050
Yayın yılı:
2012





Pyramid Solitaire Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pyramid Solitaire Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pyramid Solitaire Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pyramid Solitaire Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pyramid Solitaire Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pyramid Solitaire Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Candy Crush Soda Saga, King tarafından geliştirilen ve AND, WWW ve iOS için piyasaya sürülen başka bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
AND, tarayıcılar ve iOS için Farm Heroes Super Saga, King tarafından yapılmış başka bir oyundur.
Blossom Blast Saga, AND ve iOS platformları için tasarlanmış bir bulmaca oyunudur.
Android için Farm Heroes Saga, portföyünde Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch Saga gibi yapımları içeren mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından Kingin bir başka başarısıdır.
King, mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından biridir. Geliştirici, Candy Crush Soda Saga, Bubble Witch 2 Saga, Farm Heroes Saga veya Diamond Digger Saga gibi yapımlarla ünlüdür.
Yorumlar
Yorum ekle