Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Farm Heroes Super Saga Türkçe yama

02.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Farm Heroes Super Saga, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Farm Heroes Super Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
AND, tarayıcılar ve iOS için Farm Heroes Super Saga, King tarafından yapılmış başka bir oyundur. Bu sefer Farm Heroes Saganın 2013ten devamı var.

İndirme sayısı:
9305
Yayın yılı:
2016





Farm Heroes Super Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Farm Heroes Super Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Farm Heroes Super Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Farm Heroes Super Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Farm Heroes Super Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Farm Heroes Super Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS, AND ve tarayıcılar için Pyramid Solitaire Saga, Candy Crush Soda Saga, Blossom Blast Saga veya Farm Heroes Saga gibi oyunlarla tanınan King tarafından geliştirilen başka bir oyundur.
Android için Farm Heroes Saga, portföyünde Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch Saga gibi yapımları içeren mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından Kingin bir başka başarısıdır.
Marvel Super Heroes, Capcom tarafından geliştirilen klasik bir dövüş oyunudur.
Diamond Digger Saga, Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga ve Farm Heroes Saga gibi bilinen uygulamalardan sorumlu mobil pazarın devlerinden King tarafından geliştirildi.
King, mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından biridir. Geliştirici, Candy Crush Soda Saga, Bubble Witch 2 Saga, Farm Heroes Saga veya Diamond Digger Saga gibi yapımlarla ünlüdür.
Yorumlar
Yorum ekle