Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blossom Blast Saga Türkçe yama

11.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Blossom Blast Saga. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Blossom Blast Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Blossom Blast Saga, AND ve iOS platformları için tasarlanmış bir bulmaca oyunudur. Oyun çiçeklerle dolu harika bir diyarda geçiyor. Düşünme ve biraz da şans gerektiren bir maceraya katılıyoruz.

İndirme sayısı:
9861
Yayın yılı:
2015





Blossom Blast Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blossom Blast Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blossom Blast Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blossom Blast Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blossom Blast Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blossom Blast Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS, AND ve tarayıcılar için Pyramid Solitaire Saga, Candy Crush Soda Saga, Blossom Blast Saga veya Farm Heroes Saga gibi oyunlarla tanınan King tarafından geliştirilen başka bir oyundur.
Marble Blast Ultra, klasik Marble Blast serisinin en yenisidir. Tüm gece ayakta kalan oyun ve çılgın bir görsel cila seviyesi ile bir arcade aksiyon başyapıtı için hazır olun.
Zombie Blast Crew, 2018 Space Pioneer oyununun yan ürünü olarak üretilmiş bir aksiyon oyunudur.
Splash Blast Panic, sadece eğlence için yaratılmış çok oyunculu bir arcade oyunudur.
Blast Radius, bir uzay gemisi rolünü üstlendiğimiz ve düşman kuvvetlerine karşı bir dizi görevde yer aldığımız bir arcade uzay nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle