Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zombie Blast Crew Türkçe yama

14.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Zombie Blast Crew. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Dual Crew.

Oyun için türkçe yama metni Zombie Blast Crew (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
Zombie Blast Crew, 2018 Space Pioneer oyununun yan ürünü olarak üretilmiş bir aksiyon oyunudur. Yapım Polonyalı stüdyo Vivid Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9275
Yayın yılı:
2019





Zombie Blast Crew oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zombie Blast Crew dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zombie Blast Crew klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zombie Blast Crew ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zombie Blast Crew oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zombie Blast Crew içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Marble Blast Ultra, klasik Marble Blast serisinin en yenisidir. Tüm gece ayakta kalan oyun ve çılgın bir görsel cila seviyesi ile bir arcade aksiyon başyapıtı için hazır olun.
Splash Blast Panic, sadece eğlence için yaratılmış çok oyunculu bir arcade oyunudur.
Blossom Blast Saga, AND ve iOS platformları için tasarlanmış bir bulmaca oyunudur.
Blast Radius, bir uzay gemisi rolünü üstlendiğimiz ve düşman kuvvetlerine karşı bir dizi görevde yer aldığımız bir arcade uzay nişancı oyunudur.
Blast Factor, oyuncuları bir nano-makineyi viral sürülere karşı yönlendirmek için şiddetli bir mikrobiyolojik arenaya götüren fizik tabanlı bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle