Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fatal Frame Türkçe yama

19.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Fatal Frame. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama UPLiNK.

Oyun için türkçe yama metni Fatal Frame (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Gerçek bir hikayeye dayanan bir korku macera oyunu olan Fatal Frame, doğaüstü ruhlar ve saf terörle dolu bir dünyaya daldıklarında kurbanlarını nefessiz bırakır.

İndirme sayısı:
10079
Yayın yılı:
2002





Fatal Frame oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fatal Frame dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fatal Frame klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fatal Frame ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fatal Frame oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fatal Frame içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FATAL FURY SAVAŞ ARŞİVLERİ CİLT. 2, SNKnın en popüler dövüş oyunu serilerinden FATAL FURYden 3 oyundan (bir diskte) oluşan bir koleksiyondur.
CSI: Fatal Conspiracy, birçok ülkede yayınlanan ünlü bir TV şovuna dayanan bir macera oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
Sword Art Online: Fatal Bullet, PC, PS4 ve XONEda bulunan bir bilim kurgu aksiyon RPGsidir.
Frame City, Doğu Asyada yüksek teknolojili bir kentsel ormandır ve ölümcül yeni çağ ilacı Visual Acidin kaynağıdır.
Fatal Frame: Maiden of Black Water, 2001 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen popüler korku serisinin beşinci tam teşekküllü versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle