Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Day Watch Türkçe yama

21.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Day Watch. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ASA.

Oyun için türkçe yama metni Day Watch (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Gece gelip sakinler yavaş yavaş uykuya daldığında, Moskova sokakları Ebedi düşmanların Işık ve Karanlığın güçlerinin savaş alanı haline gelir.

İndirme sayısı:
8569
Yayın yılı:
2006





Day Watch oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Day Watch dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Day Watch klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Day Watch ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Day Watch oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Day Watch içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, oyuncuların animasyon dizisi Yo-Kai Watchın karakterlerini oynadığı eğlenceli bir RPG oyunudur.
Night Watch Racing, Night Patrol tarafından başlatılan üçlemede Rus fantezi yazarı Sergei Lukyanenko tarafından yaratılan dünyaya yerleştirilmiş başka bir oyundur.
AND ve iOSta yayınlanan Yo-kai Watch Wibble Wobble, arcade ve mantık öğelerini birleştiren bir oyundur.
Yo-kai Watch World, Yo-kai Watch franchise dünyasında geçen ve açıkça Pokemon GOdan ilham alan mobil cihazlar için bir keşif RPGsidir.
Day Watch Racing, Night Watch Racing ve Rus fantezi yazarı Sergei Lukyanenko tarafından Night Patrol tarafından başlatılan bir üçlemede yaratılan, dünyaya yerleştirilmiş başka bir oyunun ikiz
Yorumlar
Yorum ekle