Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heroes of Annihilated Empires Türkçe yama

05.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Heroes of Annihilated Empires. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Braga Software.

Oyun için türkçe yama metni Heroes of Annihilated Empires (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
GSC Game World, geliştirme aşamasındaki yeni gerçek zamanlı stratejilerini duyurmaktan mutluluk duyar. Oyun şu anda Heroes of Annihilated Empires olarak adlandırılıyor ve 2005te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

İndirme sayısı:
10772
Yayın yılı:
2006





Heroes of Annihilated Empires oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heroes of Annihilated Empires dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heroes of Annihilated Empires klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heroes of Annihilated Empires ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heroes of Annihilated Empires oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heroes of Annihilated Empires içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Age of Empires IV, Microsoft tarafından geliştirilen en çok satan RTS serisinin dördüncü bölümüdür.
Age of Empires II HD, 1999dan kalma klasik bir gerçek zamanlı strateji oyununun – Age of Empires II: The Age of the Kings – ve bir yıl sonra piyasaya sürülen eklentisi Age of Empires II: The
Not: 1 Temmuz 2014te oyunun daha da geliştirilmesi durduruldu ve sunucuları kapatıldı.
Age of Empires III: Definitive Edition, efsanevi en çok satan gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin üçüncü oyunu olan Age of Empires IIIün elden geçirilmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Circle Empires Rivals, dairesel bir harita üzerinde gerçekleşen çok oyunculu savaşlara odaklanan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle