Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Empires II: HD Edition Türkçe yama

03.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Age of Empires II: HD Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Age of Empires II: HD Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Age of Empires II HD, 1999dan kalma klasik bir gerçek zamanlı strateji oyununun – Age of Empires II: The Age of the Kings – ve bir yıl sonra piyasaya sürülen eklentisi Age of Empires II: The Conquerorsun yeniden yapımıdır.

İndirme sayısı:
8239
Yayın yılı:
2013





Age of Empires II: HD Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Empires II: HD Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Empires II: HD Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Empires II: HD Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Empires II: HD Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Empires II: HD Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Age of Empires II: Definitive Edition Dynasties of India, Age of Empires gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci bölümünün yeniden düzenlenmesi için üçüncü genişlemedir.
Age of Empires III: Definitive Edition, efsanevi en çok satan gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin üçüncü oyunu olan Age of Empires IIIün elden geçirilmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Age of Empires II HD: PC için Afrika Krallıkları, bir kült klasik gerçek zamanlı strateji oyunu olan 1999 hit oyunu Age of Empires IInin yeniden düzenlenmiş versiyonu için ikinci resmi genişlemedir.
Age of Empires: Age of Kings, kişisel bilgisayarlarda ve PS2 konsolunda harcanan ağabeylerin aksine, sıra tabanlı bir stratejidir.
Age of Empires: Definitive Edition for PC, efsanevi gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin ilk bölümünün yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle