Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Empires IV Türkçe yama

10.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Age of Empires IV. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: turckeyamaMUSiC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Age of Empires IV (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Age of Empires IV, Microsoft tarafından geliştirilen en çok satan RTS serisinin dördüncü bölümüdür. Serinin Ensemble Studios ekibi tarafından oluşturulan önceki bölümlerinin aksine oyun, Homeworld serisinin ilk iki oyunu Warhammer 40,000: Dawn of War ve Company of Heroes serisinin yazarları olan Relic Entertainment stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8914
Yayın yılı:
2021





Age of Empires IV oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Empires IV dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Empires IV klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Empires IV ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Empires IV oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Empires IV içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Age of Empires II: Definitive Edition, en çok satan gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci bölümü olan Age of Empires IInin yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Age of Empires III: Definitive Edition, efsanevi en çok satan gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin üçüncü oyunu olan Age of Empires IIIün elden geçirilmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Age of Empires III: PC için WarChiefs, Microsoft Game Studios tarafından yayınlanan 2005 hit oyununun ilk resmi genişletmesidir.
Ensemble Studios tarafından 1997den beri sürekli olarak geliştirilen mükemmel bir gerçek zamanlı strateji oyunu serisinin üçüncü bölümü.
Age of Empires: Definitive Edition for PC, efsanevi gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin ilk bölümünün yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle