Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Empires III Türkçe yama

06.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Age of Empires III. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Age of Empires III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Ensemble Studios tarafından 1997den beri sürekli olarak geliştirilen mükemmel bir gerçek zamanlı strateji oyunu serisinin üçüncü bölümü. İlk bölüm antik çağda, ikincisi ise Orta Çağda kuruldu.

İndirme sayısı:
10561
Yayın yılı:
2005





Age of Empires III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Empires III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Empires III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Empires III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Empires III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Empires III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Age of Empires II: Definitive Edition, en çok satan gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci bölümü olan Age of Empires IInin yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Age of Empires II HD, 1999dan kalma klasik bir gerçek zamanlı strateji oyununun – Age of Empires II: The Age of the Kings – ve bir yıl sonra piyasaya sürülen eklentisi Age of Empires II: The
Age of Empires II: Definitive Edition Dynasties of India, Age of Empires gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci bölümünün yeniden düzenlenmesi için üçüncü genişlemedir.
Age of Empires III: Definitive Edition, efsanevi en çok satan gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin üçüncü oyunu olan Age of Empires IIIün elden geçirilmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Age of Empires III: PC için WarChiefs, Microsoft Game Studios tarafından yayınlanan 2005 hit oyununun ilk resmi genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle