Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Empires Online Türkçe yama

28.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Age of Empires Online. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Age of Empires Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Not: 1 Temmuz 2014te oyunun daha da geliştirilmesi durduruldu ve sunucuları kapatıldı. Age of Empires Online, efsanevi stratejik gerçek zamanlı oyun serisinin en son bölümüdür.

İndirme sayısı:
8637
Yayın yılı:
2011





Age of Empires Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Empires Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Empires Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Empires Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Empires Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Empires Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark World Online, popüler Horizons: Empires of Istarianın yazarları Tulga Gamesin yaratıcıları tarafından hazırlanan yenilikçi bir MMocRPG oyunudur.
Circle Empires, PCde bulunan, dairesel, prosedürel olarak oluşturulmuş haritalarda gerçekleşen benzersiz bir gerçek zamanlı stratejidir.
Age of Empires II HD, 1999dan kalma klasik bir gerçek zamanlı strateji oyununun – Age of Empires II: The Age of the Kings – ve bir yıl sonra piyasaya sürülen eklentisi Age of Empires II: The
Dynasty Warriors 9: Empires, stratejik unsurlara sahip bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Age of Empires III: Definitive Edition, efsanevi en çok satan gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin üçüncü oyunu olan Age of Empires IIIün elden geçirilmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle