Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Top Angler Türkçe yama

19.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Top Angler. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Cerberus, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Top Angler (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Top Angler alışılmadık bir simülatördür. Oyun olta balıkçılığı konusunu ele alıyor ve bu tür yapımlar nadiren konsollarda yayınlanıyor.

İndirme sayısı:
10318
Yayın yılı:
2002





Top Angler oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Top Angler dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Top Angler klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Top Angler ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Top Angler oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Top Angler içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Russian Fishing 4, bir olta balıkçısının hayatını tatmanızı sağlayan bir simülatördür.
Deep Sea Fishing 2, özellikle derin okyanus balıkçılığı sevenler için tasarlanmış Virtual Deep Sea Fishingin devamı niteliğindedir.
Wiide yepyeni bir macera için Ameliyathaneye dönün! Yeni özellikler arasında 2 oyunculu işbirliği modu, tamamen sesli diyalog ve çevrimiçi puan sıralaması yer alıyor!
Vahşi Çağrı: ANGler açık dünya balıkçı simülatörüdür. Sıcak memnuniyetle karşılanan ve türle ilgili oyun TheHunter: Call of the Wildın geniş Worlds Studio yazarları tarafından geliştirilmiştir.
Mon Bazou, sokak yarışlarına katıldığımız, aynı zamanda hayatımızı ve arabamızı ayarladığımız alışılmadık bir simülatör ve yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle