Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trauma Center: New Blood Türkçe yama

09.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Trauma Center: New Blood. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TPoDT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Trauma Center: New Blood (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Wiide yepyeni bir macera için Ameliyathaneye dönün! Yeni özellikler arasında 2 oyunculu işbirliği modu, tamamen sesli diyalog ve çevrimiçi puan sıralaması yer alıyor!

İndirme sayısı:
9601
Yayın yılı:
2007





Trauma Center: New Blood oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trauma Center: New Blood dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trauma Center: New Blood klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trauma Center: New Blood ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trauma Center: New Blood oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trauma Center: New Blood içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trauma, Alien evreninde geçen birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Alien: Isolation için ikinci DLCdir.
Beğenilen tıbbi aksiyon serisi Trauma Centerın yapımcıları, Trauma Team for Wii™ ile türün sınırlarını zorluyor: bir değil, altı heyecan verici ve yaratıcı oyun modu getiriyor!
Post Trauma, psikolojik hayatta kalma korku tarzında bir TPP aksiyon macera oyunudur.
Nintendo DSnizi Ameliyathaneye götürün! Trauma Center: Under the Knife, giderek daha karmaşık ameliyatlar gerçekleştirerek doktoru oynamanıza izin verir.
Bu heyecan verici Tıbbi Drama simülasyonunda cerrahı oynuyorsunuz. Rutin tıbbi hastalıklardan yaşamı tehdit eden tasarımcı virüslerine kadar her şeyi hastaları iyileştirmeniz gerekecek.
Yorumlar
Yorum ekle