Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Post Trauma Türkçe yama

25.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Post Trauma. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir l0wb1t.

Oyun için türkçe yama metni Post Trauma (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Post Trauma, psikolojik hayatta kalma korku tarzında bir TPP aksiyon macera oyunudur. Silent Hill türünün klasiğinden ilham alan tek oyunculu bir projedir.

İndirme sayısı:
10415
Yayın yılı:
2023





Post Trauma oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Post Trauma dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Post Trauma klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Post Trauma ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Post Trauma oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Post Trauma içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trauma, Alien evreninde geçen birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Alien: Isolation için ikinci DLCdir.
Beğenilen tıbbi aksiyon serisi Trauma Centerın yapımcıları, Trauma Team for Wii™ ile türün sınırlarını zorluyor: bir değil, altı heyecan verici ve yaratıcı oyun modu getiriyor!
Post Void, roguelike türün unsurlarıyla inanılmaz derecede dinamik bir FPSdir.
Nintendo DSnizi Ameliyathaneye götürün! Trauma Center: Under the Knife, giderek daha karmaşık ameliyatlar gerçekleştirerek doktoru oynamanıza izin verir.
Bu heyecan verici Tıbbi Drama simülasyonunda cerrahı oynuyorsunuz. Rutin tıbbi hastalıklardan yaşamı tehdit eden tasarımcı virüslerine kadar her şeyi hastaları iyileştirmeniz gerekecek.
Yorumlar
Yorum ekle