Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Call of the Wild: The Angler Türkçe yama

08.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Call of the Wild: The Angler. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir UP7.

Oyun için türkçe yama metni Call of the Wild: The Angler (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
Vahşi Çağrı: ANGler açık dünya balıkçı simülatörüdür. Sıcak memnuniyetle karşılanan ve türle ilgili oyun TheHunter: Call of the Wildın geniş Worlds Studio yazarları tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9080
Yayın yılı:
2022





Call of the Wild: The Angler oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Call of the Wild: The Angler dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Call of the Wild: The Angler klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Call of the Wild: The Angler ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Call of the Wild: The Angler oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Call of the Wild: The Angler içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Top Angler alışılmadık bir simülatördür. Oyun olta balıkçılığı konusunu ele alıyor ve bu tür yapımlar nadiren konsollarda yayınlanıyor.
Deep Sea Fishing 2, özellikle derin okyanus balıkçılığı sevenler için tasarlanmış Virtual Deep Sea Fishingin devamı niteliğindedir.
theHunter: Call of the Wild PC, PS4 ve XONE için bir av simülasyon oyunu ve 2009 theHunterın devamı.
Son çağrı BBS, bulmaca oyunlarının bir koleksiyonudur. Infinifactory, Spacechem, Opus Magnum, Shenzhen I/O ve Ironclad taktikleri gibi oyunların yazarları Zachtronics Studio tarafından geliştirildi.
Call of Duty: Modern Warfare II, 2019un Call of Duty: Modern Warfarein doğrudan devamı olan bir FPS.
Yorumlar
Yorum ekle