Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Call of Duty: Modern Warfare II Türkçe yama

23.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Call of Duty: Modern Warfare II. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Call of Duty: Modern Warfare II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Call of Duty: Modern Warfare II, 2019un Call of Duty: Modern Warfarein doğrudan devamı olan bir FPS. Her iki prodüksiyon da 2003 yılında piyasaya sürülen ilk Cod ile tüm markayı başlatan Infinity Ward Studio tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9641
Yayın yılı:
2022





Call of Duty: Modern Warfare II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Call of Duty: Modern Warfare II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Call of Duty: Modern Warfare II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Call of Duty: Modern Warfare II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Call of Duty: Modern Warfare II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Call of Duty: Modern Warfare II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En çok satan Call of Duty serisinin bir sonraki baskısı, Call of Duty: Modern Warfare 2nin devamı niteliğindedir ve hikayesi diğer oyunun bittiği yerden başlar.
Call of Duty: Modern Warfare, 2003ten beri geliştirilen en çok satan seriyi temsil eden Activision Blizzard tarafından yayınlanan bir FPSdir.
n-Space ve Call of Duty, tamamen yeni ve özel bir macerayla DSde modern çağa geri dönüyor.
PC, PS4 ve XONE için Call of Duty: Modern Warfare Remastered, 2007nin Call of Duty 4: Modern Warfarein görsel olarak geliştirilmiş bir sürümüdür – eleştirmenlerce beğenilen bir nişancı oyunudur ve
Call of Duty 4: PC, PS3 vb. için Modern Warfare, orijinal olarak yalnızca II.
Yorumlar
Yorum ekle