Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield 1: In The Name of the Tsar Türkçe yama

10.05.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Battlefield 1: In The Name of the Tsar. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ZWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield 1: In The Name of the Tsar (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Battlefield 1: In The Name of the Tsar, DICE tarafından geliştirilen en çok satan FPS oyunu Battlefield 1in ikinci resmi genişletmesidir. Temel oyuna benzer şekilde, eklenti (diğer platformların yanı sıra) PC, XONE ve PS4te mevcuttur.

İndirme sayısı:
10249
Yayın yılı:
2017





Battlefield 1: In The Name of the Tsar oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield 1: In The Name of the Tsar dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield 1: In The Name of the Tsar klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield 1: In The Name of the Tsar ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield 1: In The Name of the Tsar oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield 1: In The Name of the Tsar içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Battlefield 2, Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnam adlı son derece popüler PC FPS oyunlarının yanı sıra PlayStation 2 için Battlefield: Modern Combatın bir devamıdır.
Battlefield 4: Second Assault, Battlefield serisinin tamamından sorumlu stüdyo olan DICE tarafından geliştirilen popüler nişancı Battlefield 4ün beş çok oyunculu DLC eklentisinden ikincisidir.
Battlefield V, Electronic Artsın bir yan kuruluşu olan DICE tarafından geliştirilen en çok satan birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
"Battlefield 4", İsveçli EA DICE tarafından geliştirilen bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle