Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Inkulinati Türkçe yama

28.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Inkulinati. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Inkulinati (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
Inkulinati, bağımsız Polonya stüdyosu Yaza Games tarafından geliştirilen absürt mizahla dolu sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Başlık, yalnızca ortaçağ tezhiplerinden (el yazmalarını zenginleştiren, yüzyıllar içinde baş harflerden ve dekoratif çizgilerden dekoratif çizimler biçimine dönüşen süslemelerden) ilham almakla kalmaz, aynı zamanda üzerlerinde stilize edilmiş memlere de atıfta bulunur.

İndirme sayısı:
9265
Yayın yılı:
2023





Inkulinati oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Inkulinati dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Inkulinati klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Inkulinati ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Inkulinati oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Inkulinati içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Glass Masquerade, son derece dekoratif.... saat yüzleri düzenlememiz gereken bir mantık oyunudur.
Bandit Simulator, aynı zamanda Ancient Space, Hard West veya Phantom Doctrine gibi oyunlardan da sorumlu olan bağımsız Polonya stüdyosu CreativeForge Games tarafından geliştirilen simülasyon, gizli
We Are The Caretakers, bağımsız stüdyo Heart Shaped Games tarafından geliştirilen, bazı strateji unsurlarına sahip sıra tabanlı bir RPGdir.
Realms Beyond, Baldurs Gate serisi veya Elemental Evil Tapınağı gibi klasiklere atıfta bulunan, ancak aynı zamanda kanıtlanmış formülü açık bir dünya ile zenginleştiren iki boyutlu, izometrik bir
Supermarket Shriek, promosyon arayışında mağazalarda dolaşan sıra dışı bir ikilinin kontrolünü ele aldığımız çılgın, absürt mizahla dolu bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle