Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Glass Masquerade Türkçe yama

09.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Glass Masquerade. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EMBRACE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Glass Masquerade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Glass Masquerade, son derece dekoratif.... saat yüzleri düzenlememiz gereken bir mantık oyunudur. Oyunun en ayırt edici özelliği, Art Deco tarzından ve 20.

İndirme sayısı:
10161
Yayın yılı:
2016





Glass Masquerade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Glass Masquerade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Glass Masquerade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Glass Masquerade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Glass Masquerade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Glass Masquerade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Glass Masquerade 2: Illusions, bulmaca oyunları serisinin ikinci bölümüdür.
Vampire: The Masquerade Bloodhunt (başlangıçta Vampire: The Masquerade Battle Royale çalışma başlığı altında biliniyordu), battle royale alt türüne ait bir üçüncü şahıs çevrimiçi nişancı oyunudur.
Vampire The Masquerade: Bloodlines for PC, bir vampir topluluğunun hikayesini anlatan bir aksiyon-RPGdir.
Vampire: The Masquerade Bloodlines 2, World of Darknessta geçen birinci şahıs bir RPGdir, kentsel fantezi konvansiyonunda sürdürülen bir ortamdır.
Vampire: The Masquerade Shadows of New York, 2019 görsel roman oyunu Vampire: The Masquerade Coteries of New Yorka yönelik bağımsız bir özellik genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle