Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Supermarket Shriek Türkçe yama

12.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Supermarket Shriek. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Supermarket Shriek (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Supermarket Shriek, promosyon arayışında mağazalarda dolaşan sıra dışı bir ikilinin kontrolünü ele aldığımız çılgın, absürt mizahla dolu bir arcade oyunudur.

İndirme sayısı:
8647
Yayın yılı:
2019





Supermarket Shriek oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Supermarket Shriek dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Supermarket Shriek klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Supermarket Shriek ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Supermarket Shriek oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Supermarket Shriek içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Astrologaster, özel mizahla dolu bir anlatı macera oyunudur. Oyun, portföyünde diğerlerinin yanı sıra türle ilgili ve benzer şekilde hazırlanmış bir Tengami içeren Nyamyamın bağımsız stüdyosu
Animales de la Muerte, hayvanat bahçesinden "hayvanları beslememeyi" yasaklayan çılgın mizahla dolu bir oyundur ve tamamen yeni bir ışık tutar.
Hide and Shriek kült The Longest Journey, The Secret World ve popüler Age of Conan: Hyborian Adventures gibi oyunların yaratıcısı olan FunCom stüdyosunun bir eseridir.
Hiçkimse Dünyayı Kurtarır, haydutvari unsurlarla çılgın mizahla dolu bir aksiyon RPGsidir.
Inkulinati, bağımsız Polonya stüdyosu Yaza Games tarafından geliştirilen absürt mizahla dolu sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle