Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Animales de la Muerte Türkçe yama

12.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Animales de la Muerte. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Animales de la Muerte (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Animales de la Muerte, hayvanat bahçesinden "hayvanları beslememeyi" yasaklayan çılgın mizahla dolu bir oyundur ve tamamen yeni bir ışık tutar.

İndirme sayısı:
9081
Yayın yılı:
2023





Animales de la Muerte oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Animales de la Muerte dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Animales de la Muerte klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Animales de la Muerte ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Animales de la Muerte oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Animales de la Muerte içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KEMİKTEN BİRAZ YAKIN: Zombie Cow Studios ve Channel 4, güneşin parlamadığı yerlere biraz ışık tutmayı amaçlayan yeni oyun "Privates"a İLK BAKIŞ sunuyor.
Hiçkimse Dünyayı Kurtarır, haydutvari unsurlarla çılgın mizahla dolu bir aksiyon RPGsidir.
Wildlife Park 2, gerçek bir hayvanat bahçesinin işleyişini simüle eden ekonomik bir oyundur.
Bobun yeni projesini tamamlayın ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirin Yeni Bobland Bay Hayvanat Bahçesi için hayvanlar geldi.
Supermarket Shriek, promosyon arayışında mağazalarda dolaşan sıra dışı bir ikilinin kontrolünü ele aldığımız çılgın, absürt mizahla dolu bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle