Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Party Maker Türkçe yama

18.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Party Maker. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Party Maker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Parti Maker (daha önce düğün tasarımcısı olarak bilinir), hayal ettiğiniz partileri özel veya egzotik yerlerde planlayan bir şirketin başı olarak oynadığımız bir simülatördür.

İndirme sayısı:
9280
Yayın yılı:
2022





Party Maker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Party Maker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Party Maker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Party Maker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Party Maker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Party Maker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PAC-MAN Maker, ikonik serinin özel bir bölümüdür ve aslında sarı kahramanın en büyük hayranları düşünülerek oluşturulmuş pac-man seviyelerinin bir editörüdür.
Super Mario Maker, Super Mario Bros oyun serisi için kendi seviyelerinizi tasarlamanıza ve bunları dünyanın her yerinden insanlarla paylaşmanıza olanak tanıyan basit, kullanıcı dostu bir seviye
PC için Princess Maker Refine, koruyucu kızınıza baktığınız ve bu süreçte yetişkin hayatının potansiyel şekline karar verdiğiniz benzersiz bir yönetim oyunudur.
Cartoon Maker, çocukların kendi animasyon filmlerini oluşturabilecekleri bir eğitim programıdır.
Meet Maker, kendi kalelerinizi inşa etmeye ve diğer oyuncuların inşaatlarına saldırmaya odaklanan bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle