Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cartoon Maker Türkçe yama

14.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Cartoon Maker. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama SCOOPEX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Cartoon Maker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Cartoon Maker, çocukların kendi animasyon filmlerini oluşturabilecekleri bir eğitim programıdır. Hazır animasyon karakterlerinden, arka planlardan, müzik arka planlarından ve ses efektlerinden oluşan zengin kitaplıklar, basit ve çekici bir şekilde animasyonlu bir hikaye oluşturmanıza olanak tanır.

İndirme sayısı:
9111
Yayın yılı:
2002





Cartoon Maker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cartoon Maker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cartoon Maker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cartoon Maker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cartoon Maker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cartoon Maker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sequel Cartoon Makera, çocukların basit animasyon filmler yapmaları için çok başarılı bir program.
PAC-MAN Maker, ikonik serinin özel bir bölümüdür ve aslında sarı kahramanın en büyük hayranları düşünülerek oluşturulmuş pac-man seviyelerinin bir editörüdür.
Super Mario Maker, Super Mario Bros oyun serisi için kendi seviyelerinizi tasarlamanıza ve bunları dünyanın her yerinden insanlarla paylaşmanıza olanak tanıyan basit, kullanıcı dostu bir seviye
Looney Tunes: Cartoon Conductor, en genç izleyiciler düşünülerek hazırlanmış basit bir müzik oyunudur.
Meet Maker, kendi kalelerinizi inşa etmeye ve diğer oyuncuların inşaatlarına saldırmaya odaklanan bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle