Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Looney Tunes: Cartoon Concerto Türkçe yama

17.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Looney Tunes: Cartoon Concerto. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama ZWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Looney Tunes: Cartoon Concerto (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Looney Tunes: Cartoon Conductor, en genç izleyiciler düşünülerek hazırlanmış basit bir müzik oyunudur. Amaze Entertainment, geliştirilmesinden sorumludur.

İndirme sayısı:
9513
Yayın yılı:
2008





Looney Tunes: Cartoon Concerto oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Looney Tunes: Cartoon Concerto dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Looney Tunes: Cartoon Concerto klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Looney Tunes: Cartoon Concerto ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Looney Tunes: Cartoon Concerto oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Looney Tunes: Cartoon Concerto içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bugs Bunny ve Duffy Duckı tek bir takımda hayal edebiliyor musunuz? Zor bir görev, ancak aynı başlık altında yayınlanan uzun metrajlı bir filme dayanan bu oyunda olan şey bu.
Looney Tunes grubu Büyük Şampiyon olmak için PlayStation 2ye koşarken ve turnuvanın en büyük ödülünü kaparken daha fazla karikatür karting kaosuna hazırlanın: ömür boyu ACME gadgetı kaynağı!
Surge Concerto: Ciel no Surge, Ionsol adında gizemli bir kızın anılarını ve anılarını adım adım kurtarmaya yardım ettiğimiz üç boyutlu bir macera oyunudur.
Looney Tunes Galactic Sports, ana rollerin Warner Bros.un kült çizgi dizisinden (Polonyada Crazy Melodies olarak bilinir) bilinen karakterlerin oynadığı çılgın bir arcade oyunudur.
Looney Tunes Dash! FarmVille 2, Empires and Allies veya CastleVille gibi oyunlardan sıradan oyuncular tarafından bilinen Zynga stüdyosundaki geliştiriciler, Warner Bros tarafından Looney Tunes ve
Yorumlar
Yorum ekle