Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Mario Maker Türkçe yama

21.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Super Mario Maker. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama RU-BOARD.

Oyun için türkçe yama metni Super Mario Maker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Super Mario Maker, Super Mario Bros oyun serisi için kendi seviyelerinizi tasarlamanıza ve bunları dünyanın her yerinden insanlarla paylaşmanıza olanak tanıyan basit, kullanıcı dostu bir seviye düzenleyicidir.

İndirme sayısı:
10792
Yayın yılı:
2015





Super Mario Maker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Mario Maker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Mario Maker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Mario Maker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Mario Maker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Mario Maker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Puzzle & Dragons: 3DS için Super Mario Bros. Edition, GungHo Online Entertainment tarafından geliştirilen popüler bir mobil 3lü eşleştirme bulmaca oyununun yan ürünü.
Mario Golf: Super Rush, Nintendo Switch konsolu için yayınlanan popüler Super Mario serisinin golf alt döngüsünün ilk bölümüdür.
New Super Mario Bros U Deluxe, Wii Uda yayınlanan New Super Mario Bros Unun geliştirilmiş bir sürümüdür.
* Yeni Super Mario Bros. Wii, işbirliği ve rekabeti bir arada sunuyor.
Mario Mantar Krallığına Vurdu Jackpot Bowser bir kez daha Princess Peachi kaçırdı, ancak bu sefer Marionun başka bir hedefi var.
Yorumlar
Yorum ekle